Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Noordbargerstraat 66 in Emmen 7812 AB

Noordbargerstraat 66

7812 AB Emmen
Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Omschrijving

Bouw zelf je vrijstaande droomhuis op een prachtige ruime kavel in Noordbarge!

Het is een wens van velen; zelf een huis laten bouwen. Tot in detail bepalen hoe het huis eruit komt te zien. Een huis dat volledig voldoet aan je eisen en wensen. Aan de rand van Emmen-centrum heb je nu de mogelijkheid! Een ideale plek om een droom te verwezenlijken. Ben je al jaren op zoek naar jouw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouw zelf je vrijstaande droomhuis op een prachtige ruime kavel in Noordbarge!

Het is een wens van velen; zelf een huis laten bouwen. Tot in detail bepalen hoe het huis eruit komt te zien. Een huis dat volledig voldoet aan je eisen en wensen. Aan de rand van Emmen-centrum heb je nu de mogelijkheid! Een ideale plek om een droom te verwezenlijken. Ben je al jaren op zoek naar jouw droomhuis? Nu is de kans!

Deze bouwkavel heeft een grootte van 1.961 m² met een bouwvlak van 221 m2 (13x17 m).
Je kunt op deze kavel een vrijstaande villa realiseren met in de directe omgeving van winkels, scholen, sport en uitgaansleven. Aangrenzend ligt een kleinschalig kantorenpark.

Het prachtige Noordbarge laat je genieten van de natuur!

BOUWKAVEL Noordbargerstraat 66 - Emmen:
Het bouwen van een woning op deze bouwkavel gelden de volgende voorwaarden van de Gemeente Emmen:

Voor alle onderstaande tekst geldt dat het een korte, niet volledige, weergave is en dat men de volledige tekst dient te lezen van het Bestemmingsplan en het Besluit Omgevingsrecht en aan de daarin gestelde voorwaarden dient te voldoen. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan deze algemeen indicatieve verstrekte informatie in deze presentatietekst.

Bestemmingsplan: Emmen-Noordbarge.
BESTEMMING: Wonen-vrijstaand (2013-07-04) en artikel 33 Waarde- Archeologie 2 en 4 (zie brochure: * ster in het gele vlak).
Kaart: deel groen en deel geel
Groen: tuin bestemming: gedeelte langs de weg heeft een tuin bestemming niet bouwen
Geel: woonbestemming

WONING:
Bouwblok: in dit gedeelte binnen het gele vlak mag gebouwd worden. (zie brochure: veld gemerkt met een X)
Maatvoering:
- oppervlakte: 221,2 m² (zie hiervoor BOUWVERGUNNING);
- maximum bouwhoogte: 8 meter;
- maximum goothoogte: 3,5 meter;
- dakhelling: van het hoofdgebouw minimaal 35 graden.

BIJGEBOUWEN:
Deze dient 3 meter achter de voorgevel (zie brochure: in het gele gedeelte) tot maximaal 5 meter achter de woning.
Maximaal 75 m² (zie voorwaarden zie 31.2.3. van Wonen-Vrijstaand).

VERGUNNINGSVRIJ-BOUWEN:
Als de woning gebouwd is, conform Bouwbesluit, dus gerealiseerd is, dan kan de vraag komen wat mag er vergunningsvrij gebouwd worden? (zie Besluit Omgevingsrecht Bijlage II, Hoofdstuk II artikel 2 geheel).
Er wordt hier alleen gekeken naar het achtererf.

Een indicatie in deze situatie:
Het dient functioneel ondergeschikt te zijn aan het hoofdgebouw. Het achtererf is hier 1.500 m² (let op afstand van openbaar 1 meter telt niet mee), hoofdgebouw is geworden 220 m², dan blijft er 1.280 m² over. Dit is groter dan 900 m². Daar geldt de regeling dat 150 m² gebouwd mag worden op het achtererf vergunningsvrij MAAR -/- de reeds gerealiseerde bijgebouwen.
Stel 75 m² bijgebouwd: dan vergunningsvrij te bouwen 150 -/- 75 = 75 m².
Met in achtneming van de regelgeving zoals bijvoorbeeld nokhoogte: bij vergunningsvrij maximaal 3 meter hoogte op het achtererf. Indien hoger qua dak dan geldt de daknokformule (zie formule art. 2 BOR.)

OVERIGE belangrijke zaken:
1. Archeologie: van belang met de diepte van het te plaatsen bouwwerk. N.B.: voor het plaatsen van een paardenbak is ALTIJD een vergunning nodig.
2. Wonen & Werken? De Beleidsregels Beroeps- en Bedrijfsmatige activiteiten in de woonomgeving die zijn vastgesteld op 23-02-2006 zijn hier van toepassing.
3. Advies: Altijd eerst een vooroverleg aanvragen bij de gemeente. De kosten hiervan zijn circa € 210,- (verschuldigd aan Gemeente Emmen).
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 345.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 1961 m² Kadasteroppervlakte 1961 m² Kadastrale gegevens Gemeente Emmen Sectie K Perceelnummer 2369 Oppervlakte 1931 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Emmen Sectie K Perceelnummer 2361 Oppervlakte 30 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.